Kapcsolás ki/be Vigyorok Történet GYIK Kide Chat
Zvoli: Én is köszönöm a sok adományt, amit elhelyeztetek a ládikában! Az adománygyűjtés Alex motoros boltjában folytatódik, ma bevittem a dobozt!
Jockey: Sziasztok! Köszi, hogy segítetek, és sokan tettetek már a sziksósi partyn - meg már előző este a Tisza-parton is - adományokat a ládikóba - nagyon szép, nemes gesztus!! Holnaptól (hétfő) Alex boltjában folytatjuk a gyűjtést 2 hétig. Reméljük nem csökken az adakozási kedv és végül egy méltó összeg juthat Tomi családjának, amit a szegedi és környékbeli motorosok adtak össze jószándékkal! Szép dolog lesz ez FMP-sek, hajrá!
jarod10293: Hellosztok. Tud valaki Szegeden vagy közelében idomra szerelhető tükröt, akár 1 db is érdekel, párban max 5 ezerért? Ha igen hivjon fel 30/492-2682, ja és SOS pénteken délutánra kellene. Köszönöm
Misi: Sziasztok. Szombaton szeretném meglepni a 22 éve nem látott motoros társasagot a Szelidi tónál szervezett motoros találkozón . KI TART VELEM ? Indulás Szombat 12 órakkor (mert délelőtt dolgozom) . a Baja-i úti SHELL kúttól .
Zvoli: Sziasztok! Ma délután beszéltem egy nagyon kedves hölggyel, Sülyi Zsuzsával..... A hölgy Holik Tomi elhunyt motoros rendőr(ünk) édesanyja. Holnapra meghívást kaprtunk egy eseményre, melyen gyűjtést szervzetek Tomi családjának segítésére. Mivel augusztus 20-án nagyon sokan nem tartózkodunk Szegeden, így sokan sajnos nem tudunk elmenni a Megyei Rendőrkapitánysághoz. Már régebb óta foglalkoztatott a gondolat bennünket, hogy szervezünk a család beleegyezését követően gyűjtést. Megbeszéltem Zsuzsával, hogy az FMP-Motorosok csapata 2014. szeptemberének első felében fogja ezt megszervezni, mi ekkor fogunk találkozni a családdal. A részletek kidolgozását követően jelentkezni fogunk, bízva a támogatásotokban! KÉREM, hogy osszátok! Üdv: Zvoli
Zvoli: Sziasztok! Holik Tamás édesanyjától, Zsuzsa Sülyitól kaptuk az alábbi levelet (köszönjük, hogy gondolt ránk). Mi is gondoltunk erre, beszéltünk gyűjtésről mi is. Aki tud, kérjük legyen a Rendőrség előtt!
Holik Tamásné: Kedves Zvoli és motoros Fiúk! A következő felkérés érkezett a Facebook-on hozzánk. Amennyiben tudni szeretnétek, készségesen tudatom VELETEK: "Kedves Zsuzsa! Ne haragudjon, hogy tolakodom, de azzal a kéréssel fordulok Önhöz, hogy el tetszene e tudni jonni AZ alábbi eseményre? Akkor KÖZVETLEN egy családhoz kerülne a Támogatás. MEG egyszer elnézését Kerem, hogy levelemmel zavartam! Őszinte részvétem: Szekeresné Judit Kedves Ismerőseim! Gyertek el, ha tudtok! AUGUSZTUS 20-18: 00-kor a Rendőrség épülete előtt! Rendőrkapitányság, Szeged Párizsi krt. 16-22. 6721 Szeged 1000.- Ft EGY borítékban! NEM Kell utalni, Csák 2 perc éS NEM megvalósíthatatlan a Segítség! EGY rendőr kollégának fogjuk odaadni a pénzt, Aki eljuttatja a családhoz! Itt AZ összefogás ideje! A Holik Család édesapa Nélkül maradt! Szeretném, ha segítenénk Rajtuk! Két pici children maradt Arvan! Nehéz helyzetbe kerültek! Ha Csák 1000.- Ft-ot ad mindenki, Maris tettünk értük valamit, Biztos Vagyok BENNE, hogy sokan melléjük állunk éS megmutatkozik AZ Emberek hatalmas összetartó ereje, a Szeretet, amire a legtöbb Nagy szükség van !!! Kérlek, osszátok meg Minel Többen, hogy segíthessünk Rajtuk! NAGYON koszonom a segítségeteket !!!!!! Mindenkinek, Aki Csák megosztással segít, annak is !!!! Szekeresné Juci" Üdvözletem Önöknek! Holik Tamásné Sülyizsuzsa( Tomi édesanyja)
Holik Tamásné: Kedves Zvolik és motoros Fiúk!
Zvoli: Sziasztok! Alex motoros boltja, a Road Side Motorosbolt (Szeged, Kossuth Lajos sgt.) szabadság miatt az alábbi időszakban zárva tar: 2014. 08. 17 - 08. 24.
saliati: Na majd jövő héten nézzünk rá...
FMP Csaba: Nálam múkodik
saliati: Sziasztok! Csak nálam, vagy másnál sem működik a fórum?
gerappa: Augusztus 14-17 Motoros találkozó,Szerbia Nagybecskerek(Zrenjanin) Road Flayers motoros klub rendezi.Én megyek,készül e még valaki?Gurulhatnánk közösen.06.20.2654626
saliati: Ki volna a túravezető egyébként?

Csak a regisztrált felhasználók küldhetnek üzeneteket, regisztrálj vagy jelentkezz be
<<  Szeptember 2014  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  910111213
15161718192021
222324252628
2930     

Hőtérkép

maps

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Címlap Események

Archívum megtekintéseNyomtatás

  
 
Dátum Megnevezés Gyülekező Város Megye Kategória
2014.09.14 - 2014.09.14
09.00 ó - 18.00 ó
VII. Mindszenti Motocross verseny - - - Verseny
2014.09.27 - 2014.09.27
10. Jubileumi Streetfighter Nap Mezőberény Mezőberény - - Motoros találkozó